Over +ULTRASTRONG

Het is ons opgevallen dat er weinig variatie is in het design van gripshirts die er momenteel op de markt zijn. Daarom hebben wij besloten om ons eigen unieke gripshirt te ontwikkelen, speciaal voor jou. We hebben hard gewerkt om een producent te vinden die ons kon helpen bij de productie van ons prototype, dat we GRIP TEE 1.0 noemden. Hoewel we tevreden waren met het resultaat, blijven we altijd bezig met verbeteringen en daarom zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van GRIP TEE 2.0. 

We kijken ernaar uit om deze nieuwe lijn beschikbaar te stellen voor onze klanten!

Ontdek ULTRA

Mei 2022
Januari 2023

Ons Proces

01.
Onderzoek

Om producten te ontwikkelen die bijdragen aan de lift sport doen we regelmatig onderzoek in de gym wat bijdraagt aan het makkelijker volbrengen van een lift.

02.
Idee & Concept

Vanuit het onderzoek zijn er een aantal ideeën ontstaan en vanuit dit punt maken we een aantal schetsen.

03.
Design & Productie

De schetsen gaan vervolgens naar onze designer en als het definitieve design klaar is wordt deze besproken met de producent. Hierna start de productie.

04.
Sales & Service​

Wanneer de levering is ontvangen doen we een steekproefsgewijze controle op kwaliteit. Als dit goed wordt bevonden dan gaat de kleding in de verkoop. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid dus wij adviseren klanten altijd contact op te nemen wanneer er zich problemen voordoen.

Join #plusultrastrong

Om de gebruikerservaring te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.  Meer info

1
 12,50

Cart

Scroll naar boven